Morse Key

Categorieën
Rss

Vooruit : Melissa Depraetere is volgens Morsum Magnificat niet de juiste keuze-Update 1

Written by: | Posted on: | Category:

Melissa Depraetere is geen sociale maar een keiharde West- Vlaamse en ongeschikt als Voorzitter.

De oude website www.morsum-magnificat.be wordt sinds juli 2022 niet meer bijgewerkt en zal nooit meer bijgewerkt worden, maar toch komen er nog altijd gratis ogenspoelers. Nu al 16.145.900

Coverfoto : Melissa Vooruit met de geit tijdens ' The Big Shift " slot event in hun hoofdkwartier te Brussel

Update 1

Bruno Tobback

In de afspraak van vrijdag 17 november met Ivan De Vadder, lees Ivan God de Vader, mocht Bruno Tobback voor Conner Rousseau de hete kolen uit het vuur proberen te halen, dat werd Tobback onmogelijk gemaakt door haai Bert Bultinck en een journalist van Het Nieuwsblad, vooral Bert Bultinck viel Tobback niet aflatend aan, liet Tobback bij herhaling niet uitspreken, dat is typisch voor dat soort van arrogante journalisten.

Bron.

Tobback had wel gelijk toen hij het had over de passages uit een proces-verbaal die Het Nieuwsblad in de gazet publiceerde en waarvan Tobback terecht zei dat hij die teksten niet had gezien, die teksten tot het geheim van het onderzoek behoren, alleen de betreffende politie en de Procureur inzage hebben. Bruno Tobback had als jurist gerust de yuppie journalist van Het Nieuwsblad over die perslekken over de inhoud van de PV's mogen interpelleren, het bronnengeheim is wel wettelijk geregeld maar is niet absoluut. Iemand binnen de politie / justitie heeft het beroepsgeheim geschonden, dat is zeker. Morsum Magnificat wilde tijdens de persconferentie van 06 oktober 2023 van Conner Rousseau weten of hij klacht rond de perslekken had ingediend, wat helaas niet het geval was, Conner woont in Sint Niklaas op een boogscheut van café 't Hemelrijk en is, mochten de daders van de perslekken geïdentificeerd of gestraft worden, misschien bang van represailles van de politie?

**Bruno Tobback**
Bruno Tobback tijdens de ministerraad op 18 maart 2007

Ministerraad 18 maart 2007

Op een koude 18 maart 2007 was er te Leuven in de Philipssite een ministerraad waarbij ook Bruno Tobback - foto - aanwezig was. Tijdens die vertoning had Bruno Tobback twee verzuchtingen, primo; zonnepanelen op elk overheidsgebouw in Leuven, secundo; in elke stad een tankstation op waterstof, geen enkele van deze twee items heeft Bruno Tobback ooit kunnen realiseren, toen Morsum Magnificat hem dat jaren later in het Vlaams Parlement voor de voeten gooide, draaide Tobback zich om en wandelde weg, dat was, net als het optreden van Bert Bultinck, ook onbeschoft, maar dan van Bruno Tobback.


De ministerraad te Leuven op 18 maart 2007 Morsum Magnificat was er bij de politieke kliek liet de pers buiten in het trekgat tussen de gebouwen uren in de kou staan

Louis Tobback.

Tijdens de afspraak met Ivan God de Vader kwam Louis Tobback ook ter sprake, maar Bruno wou niet reageren op de uitspraken van zijn vader. Morsum Magnificat stelde destijds toen Louis Tobback als minister van Binnenlandse Zaken fulmineerde richting Electrabel maar tezelfdertijd zetelde, lees zakken vullen in de Raad van Bestuur van Iverlek waar Electrabel 57% van de aandelen had.

Einde update 1 12:23 18/11/2023

Morsum Magnificat wil zeker geen Wetstraat journalist genoemd worden maar dat wil niet zeggen dat hier niet geweten is "Wie, wie " is. De socialisten staan voor Morsum Magnificat wat de omgang betreft op tien, de Groenen en de PVDA op twee en het Vlaams Belang scoort het slechtste op één.

**Persbadge** Persbadge Morsum Magnificat in het Federaal Parlement 28 juni 2007 dat is 16 jaar geleden ...

Conner Rousseau was socialer maar beging als Voorzitter een fout.

Morsum Magnificat toert ook al meer dan vijftien jaar rond in de Wetstraat en het Vlaams Parlement, kent ondertussen de politici van alle kleuren, geuren en pluimages. De omgang gebeurt op een wijze die totaal los staat van de klassieke pers en dat valt ze op. Klassieke journalistiek en politiek zijn één pot nat, daarom ligt Morsum Magnificat bij politici niet goed in de la. Conner Rousseau was blijkbaar anders en liet Morsum Magnificat bij zijn persconferentie op 06 oktober 2023 te Sint Niklaas een vraag stellen en nam de tijd om te antwoorden.

In de marge

Ik doe veel en maak dan ook veel fouten; Sommige mensen maken weining fouten ; Er zijn zelfs mensen die geen fouten maken

Hautain en onsympathiek

Maar over Melissa Depraetere kunnen we niet op dezelfde manier praten, volgens Morsum Magnificat is Melissa een hautaine dame die bij een socialistische partij zeker geen voorzitter zou mogen worden, zit op hoge troon in De Kamer waar het gewone volk zelden komt. Melissa heeft een irritant West- Vlaams accent en dat komt hautain over, maar dat is ze ook echt.

Meer volgt wellicht niet.

Artikel n°: 18-11-23-8799

Geplaatst: 10:02 18/11/2023

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck onafhankelijk freelancejournalist - hoofdredacteur- verantwoordelijke uitgever. Bewezen deskundige in conformiteit elektrische installaties.


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.