Morse Key

Categorieën
Rss

Aalter: Ikke, Pieter De Crem en ik Pieter De Crem doe in Aalter alles alleen

Written by: | Posted on: | Category:

Glosso negen keer gevouwen flyer met evenveel keer de foto van neo dictator De Crem

Aalter 30 juni 2024

Coverfoto Erik Verbeeck : De hautaine De Crem, lees De Kreng, in 2010 als minister van Defensie

De glosso flyer die deze week in Aalter op de vloermat viel is niet van de minste, de foto van neo dictator die duidelijk alleen de scepter over Aalter zwaait, is maar liefst 9 keer geplooid en op elke bladzijde prijkt een foto van De Crem. Negen keer zet De Crem zichzelf op de voorgrond alsof hij, en hij alleen, in Aalter alles regelt en realiseert ! Echter op de verloedering ziet de burgemeester duidelijk niet toe.

Elektriciteitshuisjes.

Ook voor de onverantwoorde realisatie van de gerestaureerde elektriciteitshuisjes - zoals Aalter het aanvankelijk omschreef -die bij het voorbij gaan amper opvallen, steekt Pieter de pluimen op diens CD&V-hoed! Maar Pieter zegt er niet bij dat er voor dat grapje met belastinggeld aan ARKS Architecten uit Aalter 30.830,80 euro, en voor de uitvoering aan het bedrijf Den Blauwen, Xavier uit Aalter 236.569,17 euro werd betaald! Robuust architectuur viel als goedkoopste met 23.909,60 euro uit de boot, dat is heel vreemd omdat normaal de goedkoopste de bestelling moet binnenhalen zo niet kan dat bedrijf, volgens de wet, van Aalter 10% schadevergoeding eisen. Waar zit de Aalterse oppositie, hier werd 267.399,97 euro belastinggeld uitgegeven, was dat wel nodig terwijl de elektriciteitsnetten elders in Aalter zoals in de Museumstraat op vele plaatsen gevaarlijk en ondermaats zijn!

Meer volgt nog.

Artikel n°: 25-06-24-8892

Geplaatst: 9:57 30/06/2024

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck - onafhankelijk technisch journalist – lid GNS Press-Association – hoofdredacteur en verantwoordelijke uitgever https://www.morsum-magnificat.com en https://www.morsum-magnificat.be


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.