Morse Key

Categorieën
Rss

Aalter nog in de wieg.

Written by: | Posted on: | Category:

Distributienet aan de Gottebeekstraat en elders ouderwets ondermaats.

Aalter 07 juli 2024

Coverfoto : Ophanging teledistributienet in dertig jaar niet aangepast

Dertig jaar geleden werden technici, zoals de auteur van dit artikel verzocht om de ophanging van kabel-tv distributiekabel met drager, aan te passen. Het systeem de "wieg" genaamd, veroorzaakte kabelbreuken en was oorzaak van "INGRESS".

Hopeloos achteruit, goed genoeg voor Aalter!

Hoever de techniek in Aalter achter loopt, tonen we aan met de coverfoto die zo'n ophanging met een " wieg " toont, de CD&V kliek onder leiding van neo dictator Pieter De Crem en Herlinde Trenson, die door Aalter bij Fluvius System Operator werd gedetacheerd, draaien hun volgelingen een rad voor de ogen. Dit is een methodedocument dat al in 1985 werd geproduceerd, Aalter faalt en op de plaatsen waar er geen " wieg " staat, werden de methodes - bocht in de kabel tussen 2 trekkers - ook niet gerespecteerd.

Deze ophanging " Wieg genaaamd " had reeds dertig -30 - geleden vervangen moeten woren, het was toen immers bekend dat dat soort ophanging kabelbreuken veroorzaakt wat defacto INGRESS betekend en nefast is voor de kwaliteit van de kabel-tv signalen en de werking ervan. Aalter - lees Cremlin - en in casu Ursel loopt hier duidelijk achter !!

Kan ik u helpen?

De bewoner van huisnummer 4 aan die straat, moet wellicht via camera gezien hebben dat ik foto's maakte, kwam naar buiten en wilde persé weten waarom ik foto's had genomen, aangezien wij niemand hinderden en vanaf het openbaar domein de luchtnetten fotografeerden hebben wij geen uitleg gegeven. We gaan wel aan de dienst R.O. van Aalter vragen of dat reclamebord aan zijn perseel wel vergund is en dat recht hebben wij, dat te weten en te vragen.

Artikel n°: 07-07-24-8894

Geplaatst: 23:07 7/07/2024

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck - onafhankelijk technisch journalist – lid GNS Press-Association – hoofdredacteur en verantwoordelijke uitgever https://www.morsum-magnificat.com en https://www.morsum-magnificat.be


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.