Morse Key

Categorieën
Rss

Aalter : Auto van het gemeentebestuur zonder invalideparkeerkaart op invalideparking

Written by: | Posted on: | Category:

Gemeentepersoneel doet boodschappen voor bejaarden met gemeenteauto voorzien van gepersonaliseerde parkeerkaart.

Aalter 10 juli 2024

Coverfoto: Gemeenteauto zonder invalideparkeerkaart op invalideparking, enkele omstanders van het De Crem regime van Aalter keerden zich tegen de journalist !

Hommeles met personeel van Aalter aan de Delhaize te Aalter.

Deze voormiddag rond twaalf uur ziet de auteur van dit artikel op de invalideparkeerplaats aan Delhaize een zwarte Clio met nummerplaat 1-BBT-967, echter een invalideparkeerkaart is niet te bespeuren. Er ligt wel een gepersonaliseerde parkeerkaart met de nummerplaat van dat voertuig, parkeerkaart uitgereikt door Aalter en ondertekend door de burgemeester Pieter De Crem.

Schandelijke opmerking of machtsmisbruik?

Rond tien voor twaalf, komt een jonge dame met een volle winkelkar samen met een bejaarde - met rolator - buiten bij Delhaize en ze stappen naar de Clio. De journalist identificeert zich en vraagt aan de jonge dame of het wel kan zij geen invalideparkeerkaart op het dashbord van de Clio moet plaatsen en die parkeerkaart ondertekend door De Crem voldoende is? De jonge dame verwijst naar de oudere, die blijkbaar recent een heupoperatie zou hebben ondergaan, het zou een schande zijn van de journalist Erik Verbeeck dat te miskennen.

De Clio heeft een gepersonaliseerde parkeerkaart, mag daarmee dan ook op invalideparkeerplaatsen geparkeerd worden?

Machtsmisbruik en het dienstbetoon dan ?


De verplichte invalideparkeerkaart was er niet, wel een parkeerkaart van de gemeente Aalter en dat is volgens deze redactie puur machtsmisbruik. De vraag dient ook gesteld of het kan dat gemeentepersoneel en voertuig kunnen gebruikt worden om boodschappen te doen voor bejaarden?

Artikel n°: 07-07-24-8895

Geplaatst: 14:28 10/07/2024

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck - onafhankelijk technisch journalist – lid GNS Press-Association – hoofdredacteur en verantwoordelijke uitgever https://www.morsum-magnificat.com en https://www.morsum-magnificat.be


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.