Morse Key

Categorieën
Rss

TSCHELDT : Gert Van Mol blijft in zijn boosheid volharden.

Written by: | Posted on: | Category:

MORSE-Press Vof in vereffening wordt onterecht belaagd door Gert van Mol

De oude website www.morsum-magnificat.be wordt sinds juli 2022 niet meer bijgewerkt en zal nooit meer bijgewerkt worden, maar toch komen er nog altijd gratis ogenspoelers. Nu al 16.153.700

Coverfoto : Koppel verlaat op 19 oktober het justitiepaleis te Antwerpen

Gert Van Mol die door de klassieke pers uit balans werd gebracht en als de man achter TSCHELDT werd ontmaskerd, ook enkele van zijn schuilnamen publiek maakten, diende op 19 oktober 2023 om tien uur voor het Hof van Beroep te Antwerpen te verschijnen, Erik Verbeeck, onafhankelijk journalist, hoofdredacteur en verantwoordelijke uitgever van Morsum Magnificat was als énige in de rechtszaal aanwezig.

Geen commentaar, wel bedreigingen.

Na de zitting sprak Morsum Magnificat Gert Van Mol voor een reactie aan, maar Gert maakte er zich vanaf met een smoesje dat diens echtgenote die onderwerp was in het geding tegen HUMO het onderwijs diende te vervoegen, erg belachelijk van Van Mol.

Foto.

Door Morsum Magnificat werd een sfeerfoto genomen van een koppel dat het justitiepaleis verlaat, Morsum Magnificat ziet Gert Van Mol als één van de twee, misschien is dat vanwege het feit, dat Morsum Magnificat zoals Tscheldt dat ook als satire kan aanzien. Hoe dan ook wil Gert Van Mol vanwege en voor die foto een vergoeding van MORSE- Press Vof van 2.500 €, echter MORSE-Press Vof heeft niets te maken met de redactie van Morsum Magnificat en is evenmin de fotograaf noch de verantwoordelijke uitgever van Morsum Magnificat.

" is de zaakvoerder van MORSE-Press Vof in vereffening van plant zich daarbij ook aan te sluiten ".

Belaging.

Ondanks de e-mails van de zaakvoerder van MORSE-Press Vof - in vereffening - aan Gert Van Mol blijft Van Mol toch in zijn boosheid volharden en de zaakvoerder lastig vallen door met gerechtelijk invorderen van het vermeende portretrecht van 2.500 € te dreigen. Vernomen wordt door Morsum Magnificat dat er vanuit andere hoeken een klacht tegen Gert Van Mol wegens belaging van de HUMO journalisten op het getouw staat is de zaakvoerder van MORSE-Press Vof in vereffening van plan zich daarbij ook aan te sluiten.

Bewijzen meneer Van Mol.

Elders op de website van Johan Sanctorum beweert TSCHELD, uiteraard zonder naam van de auteur, dat ik, Erik Verbeeck mij als beroepsjournalist zou voorstellen, TSCHELDT en Gert Van Mol moeten nu daarvoor met bewijzen voor de pin komen, indien niet zal ook Morsum Magnificat Professioneel - Erik Verbeeck - passen reageren.

Meer volgt wellicht nog, we zijn de gazet niet.

Meer volgt morgen 19 november Morsum Magnificat is overbelst en we zijn de gazet of TSCHELD met haar zogeaamde 20 medewerkers niet.

Artikel n°: 18-11-23-8801

Geplaatst: 21:59 18/11/2023

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck 79 en 7/7 onafhankelijk freelancejournalist - hoofdredacteur- verantwoordelijke uitgever.


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.