Morse Key

Categorieën
Rss

Maldegem : Te huur, gehuurd en bedrogen-Update1

Written by: | Posted on: | Category:

Elektrische installatie van te huur aangeboden pand heeft zelfs geen differentieel

Redactie 03 april 2024

Coverfoto: Elektrisch bord bevat geen enkele differentieel, de burgemeester moet dat pand onbewoonbaar verklaren.

--- Update 1

Schot voor de boeg van het Vlaams Belang, lees "onze politici eerst"

Met ons artikel brachten we de inhoud van de persconferentie van het Vlaams Belang over " Baas in eigen huis " en het feit dat het Vlaams Belang verre van een sociale partij is en zich dan ook nog nooit zorgen heeft gemaakt over de woonkwaliteit, maar wél over de verhuurders, het Vlaams Belang kiest immers ook voor het kapitaal en daarom is dit artikel een schot voor de boeg van Filip Dewinter en Anke Van dermeersch!

In het pamflet Baas in eigen huis vergeet het Vlaams Belang wijselijk te verwijzen naar de wettelijke verplichting om een pand te verhuren dat conform is en voldoet aan de minimumeisen van veiligheid en gezondheid, het pand in Maldegem heeft nooit voldaan aan die eisen !

--- Einde update 1 15:28 5/04/2024

De staat van een huis in Maldeggem dat door een Vastgoedmakelaar te huur werd aangeboden en ook op de Woonwijzer van Veneco voor komt, is wel het ergste dat we de voorbije jaren hebben gezien, er is veel opstijgend vocht en elektrocutiegevaar, het pand is feitelijk onbewoonbaar. Deze redactie gaat de burgemeester van Maldegem informeren en verzoeken zijn verantwoordelijkheid op te nemen, dat pand kan in de huidge staat niet verhuurd worden, ook de vastgoedmakelaar zal geïnformeerd worden en verwezen naar de plichtenleer en de deontologische code voor Vastgoedmakelaars.


Kring beveiligd met 20A maar zonder de verplichte differentieel van 30 mA


Opstijgend vocht in een lokaal op het gelijkvloers

Meer volgt asap

Artikel n°: 03-04-24-8877

Geplaatst: 20:27 3/04/2024

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck – ON4CW – onafhankelijk technisch journalist – lid GNS Press-Association – hoofdredacteur en verantwoordelijke uitgever https://www.morsum-magnificat.com en https://www.morsum-magnificat.be


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.