Morse Key

Categorieën
Rss

Bellem: Gevaarlijke en onwettige elektrische aftakkingen voor kerstverlichting in luchtnet Museumstraat

Written by: | Posted on: | Category:

De FOD Economie moet hier weer wakker geschud worden.

Redactie 12 april 2024

Coverfoto : Dit schakelkastje is niet geschikt waarvoor het hier wordt gebruikt, de DNB heeft ook geen uitzondering tot het verminderen van sectie voor dit soort elektrische installaties.... Vraag aan Fluvius System Operator CV : Wat is het schakelvermogen van deze differentieel ?

Wegens de omleiding door werken in de Moerstraat in Bellem, worden we geconfronteerd met de elektrische schandalen in de Museumstraat die aantonen hoe incompetent het lokaal bestuur in casu wel moet zijn. De burgemeester, lees Neo dictator Pieter De Crem -CD&V- denkt ook hier diens verantwoordelijkheid te mogen ontlopen, dit wordt het eerstvolgende dossier dat deze redactie binnenkort zal aanpakken, dat is geen bedreiging, maar een belofte.


Voor deze vermindering van sectie - Art.4.4.1.5. AREI - zonder beveiliging heeft DNB Fluvius System Operator CV zoals voor de aftakkingen naar woningen geen enkele toelating, dit is een flagrante inbreuk op het A.R.E.I. en machtsmisbruik. Er is ook belasting op de connectoren - Art.5.2.9.5. AREI- , ook dat is een inbreuk, maar dat zijn niet de énige, we komen er nog op terug.

Kerstverlichting

In 2001, dat is dus al 23 jaar geleden, heeft Morsum Magnificat de gevaarlijke kerstverlichting in Arendonk en elders reeds aangekaart, toen werd Morsum Magnificat door de ter zake onkundige klassieke pers als gespecialiseerd tijdschrift aanzien! Maar de linkse journalisten van de Vrt plaatsten Morsum Magnificat in het rechtse kamp en zo werd een journalistiek cordon sanitaire rond deze redactie geplaatst. De elektrische installatie voor de kerstverlichting in de Museumstraat te Bellem in onwettig en gevaarlijk.

Hilde Trenson moet opstappen

De bij Fluvius System Operator CV door Aalter gedetacheerde Schepen Hilde Trenson -CD&V- moet Fluvius voor deze onwettige elektrische installaties op het matje roepen of de moet opstappen.

Artikel n°: 12-04-24-8880

Geplaatst: 10:51 12/04/2024

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck – ON4CW – onafhankelijk technisch journalist – lid GNS Press-Association – hoofdredacteur en verantwoordelijke uitgever https://www.morsum-magnificat.com en https://www.morsum-magnificat.be


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.