Morse Key

Categorieën
Rss

Maldegem gaat het verplicht conformiteitsattest op de gemeenteraad van 21 december 2023 brengen.

Written by: | Posted on: | Category:

Morsum Magnificat zet haar ongelijke strijd tegen het verhuren van niet conforme panden verder.

De oude website www.morsum-magnificat.be wordt sinds juli 2022 niet meer bijgewerkt en zal nooit meer bijgewerkt worden, maar toch komen er nog altijd gratis ogenspoelers. Nu al 16.143.600

Coverfoto : Gemeentehuis van Maldegem foto Google Earth

Vervolg van het eerder op 23 oktober 2023 gebracht artikel.

Na het onderhoud met Valerie Taeldeman van 20 oktober 2023 is het duidelijk geworden dat Maldegem wat het invoeren van het verplicht conformiteitsattest bij verhuur van een pand in de positieve zin evolueert, het invoeren ervan staat nu volgens informatie op de agenda van de gemeenteraad van 21 december 2023.

Werk aan de winkel.

Ondertussen werd Morsum Magnificat helaas al geconfronteerd met panden die te huur werden aangeboden en die niet voldoen aan de minimum voorwaarden van de Vlaamse Codex Wonen 2021, meldingen daarover aan de burgemeester volgen snel. Het is afwachten naar de gemeenteraad van 21 december 2023 om te weten wat de modaliteiten van het verplichte conformiteitsattest zullen zijn. Alle andere gemeenten die het pad van Morsum Magnificat kruisen waar niet conforme panden te huur worden aangeboden zullen zoals Westerlo onderwerp zijn van gerichte acties. Morsum Magnificat kan met kennis van zaken over deze problematiek schrijven, dat weet Valerie Taeldeman, nu Schepen in Maldegem maar al te goed.

Valerie Taeldeman uiters rechts op de foto in de Commissie Wonen van 06 november 2014.

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet en Morsum Magnificat krijgt ook geen eurocent subsidie en werkt met een heel klein budget uit een heel klein pensioen!

Artikel n°: 16-11-23-8798

Geplaatst: 19:01 17/11/2023

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck onafhankelijk freelancejournalist - hoofdredacteur- verantwoordelijke uitgever. Bewezen deskundige in conformiteit elektrische installaties.


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.