Morse Key

Categorieën
Rss

Vastgoedmakelaar verbergt ernstig gebrek voor kandidaat huurders.

Written by: | Posted on: | Category:

Het eisen van een recto / verso kopie van de identiteitskaart na bezoek is onaanvaardbaar en onwettig.

Redactie 22 mei 2024

Coverfoto: Netaansluiting en laagspanningsbord van het te huur aangeboden pand, er is zelfs geen differentieel te bespeuren! Dit gebrek zal na een woningcontrole de ongeschiktheid van het pand in de hand werken.

--- Update 1

Naar aanleiding van onderstaand - ondertussen verwijderd - artikel bestookt de vastgoedmakelaar en één van haar bestuurders, die zelf ook een eigen bedrijf -BV- heeft, mij als verantwoordelijke uitgever, met een vier pagina's tellende dreigbrief van een advocatenbatterij, met een rechtszaak. Enkel en alleen om gezondheidsredenen na een 6 uur durende openhartoperatie waarbij 5 overbruggingen werden geplaatst die op 17 april 2024 in het UZ-Gent werd uitgevoerd en ik nog niet eens kon revalideren, ben ik momenteel niet in de mogelijkheid om een nieuwe juridische confrontatie aan te gaan, daarom heb ik beslist het artikel integraal te verwijderen. Bovendien heb ik al 2 lopende rechtszaken, de eerste in de huurkwestie voor de Rechtbank van Eerste Aanleg, de tweede voor de Arbeidsrechtbank.

--- Einde update 1 14:18 5/06/2024

Artikel n°: 22-05-24-8885-1

Geplaatst: 20:16 22/05/2024

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck onafhankelijk technisch journalist – lid GNS Press-Association – hoofdredacteur en verantwoordelijke uitgever https://www.morsum-magnificat.com en https://www.morsum-magnificat.be


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.