Morse Key

Categorieën
Rss

Stem zondag 9 juni geldig op de partij "Blanco" !

Written by: | Posted on: | Category:

The show must go on, politiek en pers bewijzen nogmaals één pot nat te zijn.

Redactie 05 juni 2024

Coverfoto: De politiek, hier bij de persvoorstelling in het Vlaams Parlement na de PFOS-debatten; dit is wat politiek en pers nodig hebben, meer moet dat niet zijn.

Blanco !

Het is een vast gegeven dat een aantal kiezers blanco of ongeldig stemmen, stemmen waarmee bij de zetelverdediging geen rekening wordt gehouden, het zijn dus letterlijk "verloren" stemmen. Sinds kort is er echter ook de partij Blanco waarop gestemd kan worden die pleit voor het toevoegen van een extra keuzemogelijkheid op het stembiljet zodat kiezers ook kunnen stemmen voor een niet-toegewezen zetel in de Kamer, vindt hier alle informatie.

Het zoveelse shownommer van deze politicus

Politici, lees "de hoeren van de klassieke pers" zijn deze periode in hun nopjes, vóór de camera "hun" verhaal doen is waar ze het ganse jaar door naar snakken, nu worden ze door de journalisten, lees werknemers van de gazet, van hier naar daar gesleurd. Het volk wordt dag in- dag uit met politiek geconfronteerd en de materie wordt hen door de strot geduwd. Na zondag 9 juni gaat het circus écht van start, pas vanaf dan zal het kiesbedrog onder het mom van compromissen, beetje bij beetje aan het licht komen. Morsum Magnificat heeft na 25 jaar de politiek al enkele maanden opzij geschoven, de laatste partijd die we binnen onze beperkte mogelijkheden hebben doorgelicht is de PVDA.

Artikel n°: 05-06-24-8886

Geplaatst: 22:09 5/06/2024

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck onafhankelijk technisch journalist – lid GNS Press-Association – hoofdredacteur en verantwoordelijke uitgever https://www.morsum-magnificat.com en https://www.morsum-magnificat.be


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.