Morse Key

Categorieën
Rss

Marokko beefde maar helaas doet het volk dat ook voor hun Koning.

Written by: | Posted on: | Category:

Nog vele huizen opgetrokken met dry stones, hoe ver is dat land achter op de moderne beschaving.

Redactie 14 september 2023

Paginabezoekers oude website die gaat verdwijnen 15.769.500

Coverfoto: Betekom Oude Molen die ondertussen gerestaureerd werd en het instortingsgevaar is geweken.

Wetende dat die regio Atlasgebergte risicovol is voor aardbevingen, zou men mogen veronderstellen dat het bestuur van het land zich daarvan bewust is, maar de Marokkaanse Koning wentelt zich in luxe en rijkdom en bekommert zich er duidelijk niet om dat die infrastructuur, die zelfs bij een kleine aardbeving als een kaartenhuisje, met alle gevolgen van dien, in mekaar stuikt. Als dat dan gebeurt zal het volk dat bang is voor hun Koning Mohammed VI, wiens vermogen op 5,7 miljard dollar wordt geschat en niet vies is van corruptie, hun plan wel trekken en zo geschiedde. Dat Vlaanderen aan dat regime vorig jaar al twee miljoen Vlaams belastinggeld spendeerde werd op 05 oktober 2022 door Sam Van Rooy Sam Van Rooy -Vlaams Belang- voor de voeten van Jan Jambon gegooid.

Terroristen.

Wij willen het volk dat zich door de klassieke pers laat meeslepen herinneren aan de terroristische aanslagen in Zaventem en Maalbeek -waaraan de auteur van dit artikel maar nipt ontsnapte- waarvan de ondertussen veroordeelde en niet veroordeelde terroristen quasi allemaal van Marokkaanse origine zijn, voor wie het niet mocht weten vindt u hier de namen.

Muren opgetrokken met "Dry stone", foto van Country Life, maar in Marokko is dat "leven" door dit systeem van bouwen de dood geworden.

Landgenoten steunen.

De ondertussen in België verblijvende Marokkanen waarvan sommigen een bepaalde welstand opbouwden, trekken naar Marokko om aan te tonen dat hun Koning Mohammed VI faalt en gaan hun landgenoten van noodzakelijke goederen en voedsel voorzien, dat mag, maar laten wij Belgen ons beperken om de familie van de getroffen Marokkanen te condoleren en geen financiële steun te verlenen, dat moet hun Koning doen, wij hebben hier in België meer dan genoeg schulden waardoor de Regering leningen moet uitschrijven om de schulden te kunnen betalen, de ene put met de andere te vullen.

Zo ziet Cartoonist BOB de Koning van Marokko

Meer volgt asap we zijn de klassieke pers niet die met Vlaams belastinggeld wordt gefinancierd.

Artikel n°: 14-09-23-8737

Geplaatst: 11:32 14/09/2023

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck © Hoofdredacteur verantwoordelijke uitgever


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.