Morse Key

Categorieën
Rss

Roddelgazet voor de Journalistiek verzwijgt dat de laatste drie klachten werden ingetrokken-Update1

Written by: | Posted on: | Category:

RvdJ stigmatiseert journalisten en meet zich onterecht de functie van een rechtbank aan.

Redactie 23 september 2023

Paginabezoekers oude website die gaat verdwijnen: 15.832.000

Coverfoto : Opnieuw twee klachten tegen Morsum Magnificat -juli en augustus 2022, red- Maar de RvdJ zwijgt over de drie laatste klachten die na repliek op Morsum Magnificat door die klagers werden ingetrokken.

Update 1

De Zee

Journalist Alain Trappeniers heeft samen met zijn vriendin Marlies M. in 2015 De Zee bv opgericht -KBO 0597 823 668-, wie via Google Earth probeert om zijn stulpje in Betekom te zien, is eraan voor de moeite, ze hebben het door Google Earth laten maskeren, dat zegt heel veel over Alain Trappeniers, een journalist heeft immers niet dezelfde privacy rechten als een gewone burger -die zichzelf niet publiek maakt via Facebook, etc-.

De financiële resultaten van De Zee BV van journalist Alain Trappeniers !

Verlies.

De Zee bv bevindt zich echter vanaf het begin in februari 2015, in financieel zwaar water, het stormt er jaar-in jaar-uit, tot en met 2022 liepen de verliezen op tot 106.873 euro -zie inzet-. Daarbij is het zo dat bij de opstart er voor 15.600 euro in natura werd ingebracht en slechts 600 euro in contanten. Alain Trappeniers is als zelfstandige financieel dus erg zwak en dat zet de deur open voor beïnvloeding waardoor zijn broodheren zoals hier Het Nieuwsblad / Mediahuis / Roularta, makkelijk zijn pen zouden kunnen hanteren.

Schijnzelfstandige.

Trappeniers werkt als zelfstandige al tien 10 jaar voor de gazet Het Nieuwsblad, er is dus duidelijk sprake van een schijnzelfstandige

Einde update 1 14:49 23/09/2023

De coverfoto toont wat zij die via Google op zoek gaan naar ondergetekende, vlotjes te zien krijgen, de Raad voor de Journalistiek die niet onafhankelijk is en niet bij wettelijk initiatief is opgericht en met Vlaams belastinggeld via de beroepsvereniging van journalisten VVJ/AJBB wordt gefinancierd, lust Morsum Magnificat en haar hoofdredacteur rauw! Morsum Magnificat bestaat sinds februari 1983 en breidde haar doel in 2001 uit naar algemene onderwerpen die in de klassieke pers niet aan bod mogen komen, daardoor de woede van beroepsjournalisten én de RvdJ op de hals haalde. De oude website telt op dit ogenblik exact 15.830.725 paginabezoekers, voor de nieuwe website hebben we geen algemene teller, maar wel het gesofistikeerde Analytics waar we meer statistieken kunnen zien.

Zeven klachten over 25 jaar en meer dan 9.500 artikels.

Om Morsum Magnificat en haar hoofdredacteur te stigmatiseren en in een slecht daglicht te stellen, publiceert de RvdJ, lees "Roddelgazet voor de Journalistiek", dat er al 7 klachten zijn tegen Morsum Magnificat, maar om te beschadigen vermelden ze er niet bij dat het over een periode van 25 jaar gaat en Morsum Magnificat meer dan negenduizendvijfhonderd -9500- artikels publiceerde! Die zeven klachten zijn in verhouding tot de journalistieke activiteiten van de journalsit een peulschil!

Pure rancune van journalist Alain Trappeniers uit Betekom

Een "Nepjournalist" bestaat niet.

Journalist / fotograaf Alain Trappeniers uit Betekom -dat is de hoofdstad van de bananenrepubliek Vlaams Brabant- is één van de vele journalisten die permanent voor hetzelfde medium werkt, in feite verkapt personeel is van die opdrachtgever, dus feitelijk een schijnzelfstandige is, de sociale inspectie mag dat wel eens onderzoeken. Alain Trappeniers hebben wij als journalist diverse keren, zoals bij branden of bij een rechtszaak bij de rechtbank in Leuven ontmoet. Ondergetekende auteur was destijds ook erkend als journalist bij het Parket van Leuven , maar dat veranderde toen wij óók terecht over de Leuvense Procureur Ivo Carmen zijn gaan schrijven omdat de Procureur in de kroeg van Dirk Claes ongeoorloofde gesprekken voerde. Alain Trappeniers greep de zaak van het OCMW van Begijnendijk aan om te "Trappen" daarom is zijn naam ook Trappeniers. De journalist heeft er later wijselijk over gezwegen hoe dat OCMW in beroep te Brussel ongelijk kreeg en haar advocaat en politica Patricia Stevens door de Rechter van het Hof van Beroep werd aangesproken wegens belangenvermenging. OOk het Arrest van het Hof van Beroep te Brussel bewijst dat de aurteur van dit artikel JOURNALIST is, indien niet zouden de Rechters in Leuven en Brussel het niet als een drukpersmisdrijf hebben aanzien.

Advocaat en Schepen gedetacheerd bij het OCMW, verdedigde de voorzitster en partijgenoot van MGB bij het Hof van Beroep in Brussel en kreeg een uitbrander van de voorzitter van het Hof van Beroep, het OCMW verloor de rechtszaak maar dat heeft Alain Trappeniers niet geschreven.

Meer en de namen van zij die hun klachten hebben ingetrokken volgt asap in MM we zijn de klassieke pers niet die met Vlaams belastinggeld wordt gefinancierd.

Artikel n°: 23-09-23-8743

Geplaatst: 10:56 23/09/2023

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck © Hoofdredacteur verantwoordelijke uitgever


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.