Morse Key

Categorieën
Rss

Uithuiszetting na een openhartoperatie: Kan dat of is het pure onmenselijkheid ?

Written by: | Posted on: | Category:

Zeer slecht signaal van plaatsvervangende Vrederechter Kanton Deinze

Coverfoto: Niet conform pand verhuren is strafbaar, dat is de wet in theorie, maar in de praktijk is het anders.

PERSBERICHT MM24051069

Wie een pand verhuurt dat niet voldoet aan de minimumeisen van veiligheid en gezondheid is volgens de wet strafbaar, maar wie die wet negeert en tóch verhuurt krijgt van de plaatsvervangende Vrederechter van het Kanton Deinze een vonnis waarbij het contract wegens niet conform - Art. 12§2 huurwet - wordt verbroken, de huurders zullen, indien zij niet tijdig een andere woning vinden, manu military op straat worden gezet en de huurders moeten zelfs nog een hoger bedrag dan de eigenlijke huur aan bezettingsvergoeding betalen -inzet-, dat is niet alleen de wereld, maar ook de wet op zijn kop! Voor een pand dat onbewoonbaar werd verklaard moet geen huur worden betaald maar dat is zonder rekening te houden met Vrederechter Patricia Van Autryve die medisch adviesnaast zich neer legde! Niet conforme panden verhuren is geen probleem, recent voorbeeld daarvan in Maldegem!


Deze verhuurder moet zijn pand niet in de wettelijke staat onderhouden, de woningcontroleur heeft dat op 01 juli 2019 ook niet gezien, Wonen Vlaanderen betaalde onterecht meer dan 7000 euro huursubsidie. De Vrederechter wenst geen plaatsbezoek te organiseren en kent nog meer bezettingsvergoeding toe dan de huur.

Betekening

Op 08 mei 2024 stuurde Dimensa Woonmaatschappij , lees Dimensa moderne sociale dictatuur al een deurwaarder, lees luxe postbode met de betekenening van het vonnis, kostprijs 565 euro a.u.b., als het effectief tot een uithuiszetting komt, zal het factuur vele malen hoger zijn.

Noodwoning in Aalter.

Wie in Aalter om één of andere reden nood heeft aan een noodwoning, moet daarvoor met het lokaal bestuur, "Het Cremlin" genaamd, een overeenkomst sluiten en een document ondertekenen dat wellicht alleen maar door personen ondertekend wordt die niet kunnen lezen of schrijven. De inhoud van dat document toont de échte mentaliteit aan van dat lokaal asociaal en onbehoorlijk bestuur waarop wij, als de gezondheid het toelaat, a.s.a.p. terugkomen.

Artikel n°: 11-05-24-8883

Geplaatst: 17:36 11/05/2024

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck onafhankelijk technisch journalist – lid GNS Press-Association – hoofdredacteur en verantwoordelijke uitgever https://www.morsum-magnificat.com en https://www.morsum-magnificat.be**


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.