Morse Key

Categorieën
Rss

Manifiesta te Oostende noteert op haar eerste dag al vijftienduizend bezoekers-p1

Written by: | Posted on: | Category:

Nationaal boegbeeld Raoul Hedebouw geeft het beleid een veeg uit de pan.

Oostende 09 september 2023

Paginabezoekers oude website die gaat verdwijnen 15.751.300

Coverfoto: Nokvolle mainstage voor de toespraken

MM-335-02 P1 meer volgt

Zaterdag 9 en zondag 10 is er het jaarlijkse Manifiesta van de PVDA een groots opgezet feest van de solidariteit met heel wat activiteiten met veel succes en vijftienduizend bezoekers te Oostende in de Wellington renbaan gestart. De mainstage tent was voor de speeches en optredens nokvol gelopen. De weergoden waren Manifiesta gunstig, de temperatuur in de tent liep op tot 34°. Nationaal voorzitter Raoul Hedebouw sloot in zijn gekende stijl de speeches af.

Luisteren naar het volk?

In één van de items in de speech van Raoul Hedebouw beloofde de PVDA dat ze naar het "volk" gaat luisteren en honderdduizend mensen bevragen. Eerlijk gezegd geloven wij dat niet, deze redactie ervaart dat ze zelfs naar de items die het algemeen belang en vooral de "kleine man" dienen en wij de PVDA hebben aangereikt, niet luisteren. We hebben voor Manifiesta drie keer de persaccreditatie dienen in te vullen, in Oostende dienden we naar die persbadge op zoek te gaan, maar uiteindelijk toch gekregen, zò stroef gaat het bij de PVDA.

Maserati.

Raoul Hedebouw stak er ook de draak mee dat het Vlaams Belang ook de pensioenbonus mee goedkeurde en Filip Dewinter met een Maserati van honderdduizend euro - lees 112.000 € - rijdt, dat is inderdaad voor een politicus geen goed voorbeeld, maar ook Herman De Croo liet zich door een privé chauffeur met de duurste Porsche tot vóór de voordeur van het Parlement brengen, op deze manier kunnen we nog even doorgaan. Ook de PVDA blijkt een stevige kassa van twaalf miljoen euro te bezitten. We zouden graag weten hoeveel de organisatie van Manifiesta wel kost? Het klopt dat het Vlaams Belang óók een partij is die aan de kant van het kapitaal staat en ook bezit. Anderzijds gaat Filip Dewinter wel vragen stellen aan Zuhal Demir over de subsidies voor de wolvenschrikdraden, de PVDA reageerde niet eens op het feit dat Zuhal Demir Vlaams belastinggeld verspilt aan installaties die niet voldoen aan de wettelijke voorschriften. Voor Morsum Magnificat Professioneel maakt het niet uit of de kat wit of zwart -of bruin- is, als ze maar muizen vangt en dat doet de PVDA in casu niet.

Meer volgt asap we zijn de klassieke pers niet die met Vlaams belastinggeld wordt gefinancierd.

Artikel n°: 09-09-23-8736

Geplaatst : 17:24 10/09/2023

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck © Hoofdredacteur verantwoordelijke uitgever


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.