Morse Key

Categorieën
Rss

Pestzaak in VLOT scholengroep is een wespennest dat sensatievoer is voor de klassieke pers-MM-335-01

Written by: | Posted on: | Category:

Persaandacht zou voor de gedupeerde leerling nog zuur kunnen opbreken, directie zwijgt.

Redactie 03 september 2023

Paginabezoekers oude website die gaat verdwijnen 15.787.800

MM-335-01 volledig, meer volgt nog, we zijn de gazet of VTM niet

Coverfoto: De politieke aanwezigheid van de N-VA tijdens de demonstratie te Zelzate; de politiek is de oorzaak van veel miserie.

Neen, nogmaals, Morsum Magnificat moet je niet vergelijken met de klassieke pers, we liggen dan ook niet goed in de la bij de politiek want politiek en pers is zelfs méér dan één pot nat, ze zijn samen de dragers die ons corrupt systeem in stand houden maar zoals in casu, snapt het volk dat toch niet! Dat de pesterijen en erger in die scholengroep dit niveau kon bereiken is te wijten aan het ondermaatse beleid van het bestuur van die scholengroep die weigert commentaar te geven en zelfs weigert om aan deze redactie de namen van hun preventieadviseur of vertrouwenspersonen te geven. Ze werden ondertussen met toepassing van het bestuursdecreet met document J23082168 opgevraagd.

Koen Daniëls Koen Daniëls N-VA in het Vlaams Parlement in zijn klassieke - zoals we hem kennen - outfit

Moeilijk onderzoek.

Gezien de klassieke pers al heel veel om zeep heeft geholpen, is de scholengroep en anderen die betrokken zijn in de schelp gekropen of zeer voorzichtig geworden, het belaagde meisje heeft ondertussen wel een andere school kunnen vinden, hopelijk gaat het anoniem optreden bij VTM haar in de nieuwe omgeving niet snel opnieuw parten spelen, anonimiteit is, al denken sommigen dat, niet absoluut en wie in de klassieke pers de kat de bel aanbindt is snel ontmaskerd, trouwens alle betrokken partijen die ondertussen verre van vriendjes zijn, kennen de VTM bron wel.

Meer volgt asap we zijn DPG Media, Mediahuis -HLN, BVL, GVA- niet en we worden zoals de klassieke pers ook niet met Vlaams belastinggeld gesteund.

Artikel n°: 03-09-23-8734

Geplaatst: 16:08 3/09/2023

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck © Hoofdredacteur verantwoordelijke uitgever


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.