Morse Key

Categorieën
Rss

Dierenasielen krijgen met nieuwe campagne de steun van de Vlaamse Regering.

Posted on:

Vlaams minister van dierenwelzijn Ben Weyts onthult nieuwe affiche van nieuwe campagne.

De oude website www.morsum-magnificat.be wordt sinds juli 2022 niet meer bijgewerkt en zal nooit meer bijgewerkt worden, maar toch komen er nog altijd gratis ogenspoelers. Nu al 16.123.900 !

Coverfoto: Minister Weyts helpt bij het plaatsen van de nieuwe affiche.

Met nog duidelijk zichtbare vermoeidheid van de stikstoftoestanden waarover het laatste woord nog niet is gezegd, heeft Ben Weyts deze morgen in Vilvoorde geassisteerd om de eerste affiche voor de nieuwe campagne adopteer een dier op te hangen. Minister Weyts is een bezige bij en er zijn al heel wat inspanningen geleverd met betrekking tot het dierenwelzijn, ook financiële, maar toch zijn er nog te weinig dierenasielen en dat weet de minister ook, we hebben minister Weyts naar een recent voorval verwezen waar drie dierenasielen de Mechelse herder niet konden opvangen. We komen ook nog terug op de recente uiteenzetting over dierenmishandeling in relatie met intrafamiliaal geweld.

Helaas is deze redactie momenteel zwaar overbelast en brengt asap meer over dit onderwerp waarover wij een kanttekening ophangen, we zijn de gazet niet.

Artikel n°: 14-11-23-8795

Geplaatst :20:19 14/11/2023

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck onafhankelijk freelance journalist - hoofdredacteur- verantwoordelijke uitgever


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.