Morse Key

Categorieën
Rss

Audit Vlaanderen krijgt dossier van de wolvenschrikdraden toegespeeld - Update1

Written by: | Posted on: | Category:

Politieke rangen N-VA, CD&V, Open Vld, sluiten zich en sluiten de ogen voor onterechte subsidies betaald met Vlaams belastinggeld.

Redactie, 23 augustus 2023

Huidig totaal paginabezoekers, lees gratis ogenspoelers, via oude website die gaat verdwijnen: 15.649.700

Coverfoto : Deze sluikreclame moet bij de door de Vlaamse Regering gesubsidieerde installaties verwijderd worden.

MM-334-02 Volledig Audit Vlaanderen krijgt dossier toegespeeld.

Update 1

Agentschap Natuur en Bos rechter en partij en onaantastbaar?

De controle op de regelgeving voor overheidscommunicatie ligt bij het Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken maar het moet blijken dat, nadat wij bij dat departement een klacht tegen het Agentschap Natuur en Bos plaatsten, ANB zelf verantwoordelijk zou zijn voor het overtreden van de Regelgeving voor overheidscommunicatie! ANB is dus Rechter en partij!

Onnodige publiciteit.

Op de website van het Agentschap Natuur en Bos worden in drie verschillende instructie- en promotiefilmpjes bij herhaling onderdelen van de Nederlandse firma Galagher die betrekking hebben op de wolvenschrikdraden getoond. Daarbuiten worden zelfs in de materiaallijsten die het Wolf Fencing Team voor kandidaat kopers van installaties opmaakt, afbeeldingen van onderdelen van datzelfde Nederlandse merk getoond, dat is onaanvaardbaar gedrag van het Agentschap Natuur en Bos dat nu volgens de DKB, zelf verantwoordelijk zou zijn om orde op zaken te stellen. Over de handel en wandel van dat Wolf Fencing Team -WFT- doen allerlei verhalen de ronde. In het artikel tonen we ook aan dat de arbeidsveiligheid met de voeten wordt getreden en dat het WFT zelfs beslist welke installatie vatbaar is voor subsidie, óók al gebeurde er geen controle door een erkend organisme op de conformiteit van het AREI, hopelijk start Audit Vlaanderen in tegenstelling tot de DKB wel haar eigen onderzoek.

Hier de linken naar ANB en de DKB

https://www.natuurenbos.be/wolf/schade

https://www.vlaanderen.be/vlaanderen-intern-communicatie/instrumenten-voor-goede-communicatie/regelgeving-voor-overheidscommunicatie/commercieel-neutrale-overheidscommunicatie

-- einde update 1

21:01 29/08/2023

Deze redactie heeft beslist haar onderzoek naar de mistoestanden met de onterechte subsidiëring van de wolvenschrikdraden met Vlaams belastinggeld stop te zetten, het is immers duidelijk dat de politieke rangen zich sluiten idem dIto met de klassieke pers, een journalist van Mediahuis die pretendeert iets af te weten van het Algemeen Reglement Electrische Installaties - Dirk Coosemans - probeert met Morsum Magnificat de draak te steken. De klassieke pers is drager van het systeem dat is hier nogmaals duidelijk, die journalisten zijn werknemers van de gazetten en dienen zich om commerciële redenen te richten en gedragen naar de instructies van hun broodheren.

Zo ziet cartoonist BOB het

Audit Vlaanderen.

Deze redactie heeft sinds januari 2021 tot op heden onderzoek gevoerd naar de handel en wandel en helaas wellicht ook de hand en spandiensten die door het Wolf Fencing Team -WFT- geleverd worden, blootgelegd. Uit op 22 augustus 2023 verzameld bewijsmateriaal installeert het WFT niet alleen, maar het beslist ook over de toekenning van de subsidie, ze controleren qua Wolfproof installatie hun eigen werk dat dan vervolgens door de Vlaamse Regering met belastinggeld wordt betaald ! Deze redactie bereikten over de gang van zaken met dat WFT en ANB talrijke klachten die nu aan Audit Vlaanderen worden overgemaakt.

Na het artikel in MM-334-02 sluiten wij het dossier af.

Artikel n°: 22-07-23-8730

Geplaatst:12:31 23/08/2023

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Erik Verbeeck © Hoofdredacteur verantwoordelijke uitgever


© 2005 - Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.